Holli GmbH & Co.KG

Wir sind ein oberösterreichischer Landmaschinen Handels- u. Reparaturbetrieb und Miteigentümer der EZ-Agrar Linz..Wir vertreiben viele namhafte Marken und Neutraktore der Marke Fendt . Weiters führen wir eine KFZ-Servicewerkstätte für alle Marken.
Holli GmbH & Co.KG
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Obereglsee 17
4491 Niederneukirchen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landmaschinen.cc Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:45 - 16:45
e Martë
07:30 - 12:00
12:44 - 16:45
e Mërkurë
07:30 - 12:00
12:45 - 16:45
e Enjte
07:30 - 12:00
12:45 - 16:45
e Premte
07:30 - 12:00
12:45 - 16:45
e Shtunë
08:15 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: