Albert Holzinger

Albert Holzinger
TREGTAR
Anëtar që prej 2005
Hauptstraße 55
94532 Außernzell
Telefoni: +49 8544 583
Telefoni mobil: +49 8544 583
Faksi: +49 8544 8425
Faqja hyrëse: http://www.holzinger-landmaschinen.de
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: