Gruber Martin KG, Wasentegernbach

Gruber Martin KG, Wasentegernbach
TREGTAR
Anëtar që prej 2004
Wasentegernbach 55
84405 Dorfen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.gruber-kg.de Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Shtëpi dhe kopshti
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: