Lindner GmbH

Landmaschinen, Spezialmaschinen für Obst und Weinbau, Mitterer Gebläsesprüher, Humus Mulchgeräte Obsternteanhänger usw., New Holland Traktoren, AGT Traktoren, Pressen, Kellereimaschinen und Behandlungsmittel, Weinlabor, Hymer, Carado Rapido und Concorde Wohnmobile Erbiba Hymer Wohnwagen, KFZ- Werkstätte mit Prüfstelle bis 3,5to für Auto und Anhänger
Hirnsdorf 107/107
8221 Hirnsdorf
Telefoni: +43 3113 22882421
Telefoni mobil: +43 664 4108457
Faksi: +43 3113 242122
Faqja hyrëse: http://www.hlindner.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:15 - 16:45
e Martë
07:30 - 12:00
13:15 - 16:45
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:15 - 16:45
e Enjte
07:30 - 12:00
13:15 - 16:45
e Premte
07:30 - 12:00
13:15 - 16:30
e Shtunë
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: