Landtechnik Hütter GmbH & Co KG

Unser Ziel --- Zufriedene Kunden

Die Firma Hütter ist ein Familienunternehmen, mit dem Geschäftsführer Gerhard Hütter, seiner Gattin Maria, Sohn Stefan und Tochter Tanja. Die Firma Hütter beschäftigt zur Zeit 15 Mitarbeiter.
Wir vertreiben die Marken Same, Lamborghini, Kuhn, Caffini, Pühringer, Uniforest, Rinieri, Kress, Husqvarna und noch vieles mehr.

Wir würden uns über Ihren besuch freuen.


Landtechnik Hütter GmbH & Co KG
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Gnas 25
8342 Gnas
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.lt-huetter.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: