Pamberger Landmaschinentechnik GmbH

Reparatur und Verkauf von Landmaschinen, GPS-Technologie, RTK VRS Lösungen
Pamberger Landmaschinentechnik GmbH
Werkgasse 1
3123 Obritzberg
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.pamberger.com
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
07:15 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
07:15 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: