Ratasich Valentin Ing. e. U.

Ratasich Valentin Ing. e. U.
Hauptstr. 115
7304 Nebersdorf, www.ratasich.at
Telefoni: +43 2614 2317
Telefoni mobil: +43 664 3268232
Faksi: +
Faqja hyrëse: http://www.bredal.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
09:00 - 11:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: