Duffner Landtechnik GmbH + Co KG

TREGTAR
Anëtar që prej 2005
Beizkofer Straße 60
88367 Hohentengen
Telefoni: +49 7572 76450
Faksi: +49 7572 764520
Faqja hyrëse: http://www.duffner-lt.de
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: