Paumann Landtechnik

Ihr Spezialist für Landtechnik, Hof- und Stalltechnik, Forst- und Gartentechnik sowie BERG Tret-Gokarts und Trampoline in Amstetten und Ybbsitz.

Wir sind Ihre CASE IH und STEYR Gebietsvertretung im Großraum Amstetten und Ybbstal.

Standort Amstetten:
================
Ober-Schönbichl 25
3300 Amstetten
Tel: 07472 / 629 20

Filiale Ybbsitz:
================
Schwemmau 30
3341 Ybbsitz
Tel: 07443 / 866 52
Sa geschlossen
Paumann Landtechnik
Oberschönbichl 25
3300 Amstetten
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.paumann.at Informata për mbrojtjen e të dhënave
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: