Zuwach Landtechnik - KFZ

Zuwach Landtechnik - KFZ
TREGTAR
Anëtar që prej 2005
Reibers 19
3844 Reibers
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.zuwach.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 13:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve