J. Fichtinger e.U. Landtechnik - Metalltechnik

J. Fichtinger e.U. Landtechnik - Metalltechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Arbesbach 188
3925 Arbesbach
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-fichtinger.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:45
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 15:15
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve