Ginthör Landtechnik GmbH

Nützen Sie unsere über 100-jährige Erfahrung in Verkauf und Beratung von Landmaschinen.

Ginthör Landtechnik GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2004
Gewerbepark 2
4351 Saxen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-ginthoer.at/
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve