Neidhart Land+Kfztechnik-Meisterbetrieb

Neidhart Land+Kfztechnik-Meisterbetrieb
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Siebenhirten 11
3071 Böheimkirchen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.neidhart.co.at
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:15 - 12:00
13:00 - 15:30
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Perpunimi i veres
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve