Fahringer Technik Center

Fahringer Technik Center
TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Trautenfels 59
8951 Trautenfels
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.fahringer.st
Orari i punës
e Hënë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Martë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Mërkurë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Enjte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
e Premte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:45
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: