Pruckner Engelbert GmbH

Die Firma Landmaschinen Pruckner vertreibt MF, Lindner und Aebi Produkte. Reparaturen und Servicearbeiten werden auch an Steyr, Landini, Lamborghini, etc. vorgenommen. Der eigene Servicebus steht für Reparaturen vor Ort zur Verfügung.
Pruckner Engelbert GmbH

3263 Randegg
Telefoni: +43 7487 6204
Faksi: +43 7487 62049
Faqja hyrëse: http://www.pruckner.com
Orari i punës
e Hënë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:45 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:45 - 12:00
13:00 - 16:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: