Fleischanderl Landtechnik

Unsere Firma gibt es seit 1962 in 2. Generation und wird von Hr. Fleischanderl Herbert jun. geführt.
Wir beschäftigen 9 Mitarbeiter, davon 6 in der Werkstätte und 3 Büro/Buchhaltung.
In unserer Werkstätte reparieren wir Maschinen sämtlicher Marken in Land- u. Forsttechnik.
Fleischanderl Landtechnik
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Bahnhofstraße 5
4730 Waizenkirchen
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.fleischanderl.eu
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Martë
07:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Mërkurë
07:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Enjte
07:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Premte
07:00 - 12:00
13:00 - 18:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: