ESCH-TECHNIK Maschinenhandels GmbH, St. Veit/G.

ESCH-TECHNIK – Seit 40 Jahren Ihr Importeur für:
KUBOTA Kommunaltraktoren
KUBOTA Agrartraktoren
KUBOTA Landtechnik
HOLDER Geräteträger
FARMI Forstmaschinen
GOUPIL Elektrofahrzeuge
ESCH-TECHNIK Maschinenhandels GmbH, St. Veit/G.
Klagenfurterstraße 129
9300 ST. VEIT/GLAN
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.esch-technik.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve