Binder Landtechnik GesmbH

Gründung 1986, 20 Mitarbeiter, Hauptsitz in der Metzgerstraße 60, 5020 Salzburg, ca. 5000m2 Gelände, Generalvertrieb für John Deere, Giant, Krone, Westermann, Joskin, u.a.
Binder Landtechnik GesmbH
Metzgerstraße 60
5020 Salzburg
Telefoni: +43 662 450630
Faksi: +43 662 454156
Faqja hyrëse: http://www.binder-landtechnik.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
12:30 - 16:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: