Landtechnik Steiner GmbH

Landtechnik Steiner GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2005
Gewerbestraße 1
2223 Hohenruppersdorf
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landtechnik-steiner.at
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:15 - 12:00
13:00 - 16:15
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: