Holzer Landmaschinen GmbH.

Ein Betrieb mit 50 Jährige Tradition–Augenmerk lst und sind Traktore von New Holland und das Drumherum
Holzer Landmaschinen GmbH.
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Auf der Au 11
4283 Bad Zell
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.lm-holzer.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
17:00 - 17:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve