KLM Kraftfahrzeuge & Landmaschinen GmbH

KLM Kraftfahrzeuge & Landmaschinen GmbH
Pogbergstraße 18
4720 Neumarkt im Hausruckkreis
Telefoni: +43 664 8405633
Telefoni mobil: +43 664 99224129
Faksi: +43 7733 7874
Faqja hyrëse: http://www.klm-neumarkt.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 15:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: