KATZINGER Landtechnik GmbH

KATZINGER Landtechnik GmbH
Arnreit 52
4122 Arnreit
Telefoni: +43 7282 70604
Telefoni mobil: +43 664 3817976
Faksi: +43 7282 7060420
Faqja hyrëse: http://www.katzinger-landtechnik.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: