WAGNER Landmaschinen

WAGNER Landmaschinen
TREGTAR
Anëtar që prej 2007
Hauptstraße 56
8783 Gaishorn am See
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.landmaschinen-wagner.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve