Schauer Landtechnik - Andorf

Verkauf - Service - Reperatur
Meisterwerkstätte seit 1936 für
Landtechnik-Gartentechnik-Baumaschinen-Forstgeräte-Ersatzteile-Schlosserei

Schauer Landtechnik - Andorf
Eggerdingerstraße 8
4770 Andorf
Telefoni: +43 7766 2234
Faksi: +43 7766 223433
Faqja hyrëse: http://www.schauer-andorf.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: