Gaugl Landmaschinen GmbH & Co KG

Die Firma Gaugl Landmaschinen GmbH & Co KG ist ein Familienbetrieb und ist seit über 390 Jahren tätig. Der Firmensitz ist in der Steiermark, Bezirk Hartberg-Fürstenfeld, Vornholz.
Wir haben ca. 20 Mitarbeiter beschäftigt.
Krone, Fendt, Valtra, Vakutec, Trioliet, Stiga und Aebi sind unsere Hauptfirmen.
Gaugl Landmaschinen GmbH & Co KG
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Vornholz 118
8250 Vorau
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.gaugl-landmaschinen.at
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:30
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 16:15
e Shtunë
07:30 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve