Hauser Ges.m.b.H & Co.KG

Hauser Ges.m.b.H & Co.KG
Bahnhofstr. 20
6361 Hopfgarten
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.hauser-landtechnik.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: