Huber Johann, Ing.

Huber Johann, Ing.
TREGTAR
Anëtar që prej 2002
Hauptstraße 86
3923 Jagenbach
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.landmaschinen-huber.at
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: