Gattermeier Heinz GmbH, Landmaschinen & KFZ

Gattermeier Heinz GmbH, Landmaschinen & KFZ
Siegfried-Marcus-Straße 4
4070 Eferding
Telefoni: +43 7272 22350
Telefoni mobil: +43 664 3366204
Faksi: +43 7272 223523
Faqja hyrëse: http://www.gattermeier.at
Fushat e Veprimit
 • Teknologjia bujqësore
 • Traktorët
 • Teknologji pyjore
 • Teknologji komunale
 • Shtëpi dhe kopshti
 • Pemëtari
 • Automjetet komerciale
 • Kultivimi i perimeve
 • Makineritë e ndërtimit
 • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: