Bieri Landmaschinen GmbH

Bieri Landmaschinen GmbH
Jurastrasse 10
3422 Alchenflüh
Telefoni: +41 34 4453930
Telefoni mobil: +41 79 3071321
Faksi: +41 34 4456165
Faqja hyrëse: http://www.bieri-landmaschinen.ch
Orari i punës
e Hënë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:30
e Mërkurë
07:15 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
07:15 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
07:15 - 12:00
13:00 - 17:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: