Baumgartner Ernst AG

Baumgartner Ernst AG finden Sie in Dieterswil
Baumgartner Ernst AG
TREGTAR
Anëtar që prej 2006
Dorf
3256 Dieterswil
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Faqja hyrëse: http://www.baumi.com
Orari i punës
e Hënë
07:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
07:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Mërkurë
07:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
07:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
07:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Kultivimi i perimeve
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: