Kühne KVE VT/VR Váltvaforgató eke


A KÜHNE KVE VT/VR típusú ekék 4 és 5 fejes hidraulikusan állítható fogásszélességű kivitelben készülnek. Kialakítástól függően alkalmasak laza, kötött és erősen kötött talajok közép-mély és mélyszántására egyaránt.
Az ekefejek osztása 1000 mm, a gerendely magassága 870 mm. A nagy átömlési keresztmetszetnek köszönhető- nagytömegű szármaradvány esetén is- az eltömődés mentes működés.Minden eke alapfelszereltségként kombinált kerékkel van szerelve, ami munka közben a mélységtartó, szállításkor a transzport kerék szerepét tölti be. A változtatható fogásszélességű ekék memória-munkahengerrel rendelkeznek, ami az ekét átfordítás előtt alaphelyzetbe állítja vissza, csökkentve az eke fordítás közbeni kilengését, ezzel kímélve a traktor hárompont-függesztését. Az osztott kormánylemeznek és az orrbetétes szántóvasnak köszönhetően a gyorsan kopó alkatrészek külön is cserélhetőek, ezzel a fő kopóelemek élettartama jelentősen növelhető.
Opciós felszerelés: bordás élű rugópárnás csoroszlya, előhántó.

Traduceți descrierea
Întrebarea pentru dealer
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.

Postadresse kontrolliert
Telefonnummer kontrolliert
MEMBRU DIN 2014
Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. Kühne Ede tér 2.
9200 - Mosonmagyaróvár
Alte oferte ale acestui dealer
KÜHNE KRW-4 ekefejes mélyszántó ágyeke.
A KÜHNE KVE T/R típusú 3 és 4 fejes mechanikusan állítható fogásszélességű kivitelben kész