Ein Service von

Egyéb Soraljművelő talajmarós fejjel OMA tip.

HUF 2.476.500,--
inkl. 27% MwSt

(EUR 4.962 exkl. 27% MwSt)
Kontaktdaten
Name:
Béla Tóth
Telefon:
Nr. anzeigen
Sprache:
 
Neumaschine
  • Type:
  • Soraljművelő talajmarós fejjel OMA tip.
  • Zustandsklasse:
  • Besonders gut (Klasse 1)


Beschreibung
Az OMA FA típ. talajmarós soraljművelők függesztettek, a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők, csúszótalpakkal vagy mélységállító fémkerekekkel szereltek. Saját hidraulika rendszerrel rendelkeznek, vagyis nem a traktor olajrendszerét használják, hanem a meghajtást kardántengellyel kapják a traktor TLT-ről. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. 1 pár hidraulika gyorcsatlakozó szükséges még a beállításhoz, a sor irányába vízszintes hidraulikus kitoláshoz.
Az 55 cm munkaszélességű művelőfej az érzékelő pálca segítségével kikerüli a szőlőtőkéket, a szükséges min. tőtávolság 500 mm.
Szőlőkben és gyümölcsösökben is alkalmazhatók. Opcióként kérhető mechanikus vagy elektrohidraulikus vészbeavatkozási (tőkekihagyási) lehetőség.
Három méretben készül, 100 vagy 130 vagy 160 cm-es kitolással a sor irányába. A feltüntetett ár a legkisebb, alapfelszerelt változatra vonatkozik.

PDF Datenblatt
Meine Anfrage an den Händler
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.
Weitere Angebote dieses Händlers
auf Anfrage
EUR 25.550,--