Ein Service von

Egyéb Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány

HUF 2.476.500,--
inkl. 27% MwSt

(EUR 4.962 exkl. 27% MwSt)
Kontaktdaten
Name:
Béla Tóth
Telefon:
Nr. anzeigen
Sprache:
 
Neumaschine
  • Type:
  • Soraljművelő forgóborona fejjel OMA gyártmány
  • Zustandsklasse:
  • Besonders gut (Klasse 1)


Beschreibung
Az OMA CA típ. forgóboronás soraljművelők függesztettek, a traktor hátsó 3 pontjára szerelhetők, csúszótalpakkal vagy mélységállító fémkerekekkel szereltek. Saját hidraulika rendszerrel rendelkeznek, vagyis nem a traktor olajrendszerét használják, hanem a meghajtást kardántengellyel kapják a traktor TLT-ről. A szükséges kardánfordulat 540 ford/perc. 1 pár hidraulika gyorcsatlakozó szükséges még a beállításhoz, a sor irányába vízszintes hidraulikus kitoláshoz.
Munkavégzéskor a dupla forgóboronafogak függőlegesen bemélyednek a talajba, gyökerestől kiforgatják a gyomokat , fellazítják a földet, és javítják a talaj vízháztartását, nem képződik letömörödött "eketalp" réteg. A 65 cm munkaszélességű művelőfej az érzékelő pálca segítségével kikerüli a szőlőtőkéket, a szükséges min. tőtávolság 500 mm. Kiválóan alkalmasak köves talajok művelésére is, mivel a függőleges forgóelemek közül kipörögnek a kövek, gyomok és egyéb szármaradványok.
Használatukat elsősorban szőlőkben javasoljuk, de különféle ültetvényekben, gyümölcsösökben is alkalmazhatók. Opcióként kérhető mechanikus vagy elektrohidraulikus vészbeavatkozási (tőkekihagyási) lehetőség.
Három méretben készül, 90 vagy 115 vagy 140 cm-es kitolással a sor irányába. A feltüntetett ár a legkisebb, alapfelszerelt változatra vonatkozik.

PDF Datenblatt
Meine Anfrage an den Händler
 Hiermit stimme ich der Verarbeitung und Nutzung meiner Daten durch den kontaktierten Händler und landwirt.com gemäß der Datenschutzerklärung zu.