Sonstige FIMAKS

  • Sonstige FIMAKS
  • 7630-07bc1298757f050b1ed817a4612fae53-2431119

Shperndarse Plehu 5Ton – Manure Spreader ka kapacitet 4 metër kub. Deri në 5 tonë pleh organik mund të ngarkohet dhe të përhapet në mënyrë homogjene. FMGR 5 është projektuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

Kapaciteti Capacity (m3) 4
Lartësia (mm) 2400
Gjatësia (mm) 5600
Gjerësia (mm) 2100
Pesha (mm) 2500
PTO (rpm) 540
Fuqia e kerkuar (kW/hp) 42 / 60
Rrotat 2 x (12.50/80 x 15.3)
Sistemi i pezullimit Cat.II
Kapaciteti (tons/hour) 35

Traduire la description
L’autre accessoire pour tracteurs Sonstige FIMAKS d’occasion (neuf s’il y a la designation “N” ou “Machine nouvelle”) . .
Machine/ matériel neuf
Type:
FIMAKS
Enquêtes au revendeur
 

Naim Berisha    
Voir le numéro de téléphone
Agribau Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 - Prishtine