Rimida

Kompania “Rimida” është themeluar në vitin 1992 nga familja Hasani me seli në Prishtinë. Dyqanin e parë (Barnatore Bujqesore ) e ka hapur në vitin 1992 në Prishtinë, në Lagjen Tophane, kurse në vitin 2002 ka ndërtuar depon qëndrore në magjistralen Prishtinë-Ferizaj në klm.6, në Llapnasellë, ku furnizon pjesen dërmuese të barnatoreve bujqësore në Kosovë e gjetiu. Në vitin 2007 ka hapur dhe depon tjetër në pazarin e Fushë Kosovës. Që nga viti 2008 ka zgjeruar listen e artikujve me artikuj të ri si :ventilator, shkalle, nxemse me gas, radiator, kalorifer, bazena, klima , etj . Bashkepunon me shume firma si ne :Kroaci, Slloveni, Serbi, Kine, Holande, Latvi, Gjermani, Maqedoni, Greqi, Tajvan dhe Hungari. Ne tregun e brenshem furnizon edhe dyqanet me te medha ne vend si : Interex, Viva Fresh, ETC, Elkos, Maxi Hipermarket etj. Ne vitin 2014 firmes N.T “Rimida”, do te kete edhe dy dy depo të reja. Aktualisht ka te punesuar 30 punetor. Ne vitet ne vazhdim Rimida do te te fus artikuj te ri ne tregun e Kosoves dhe te dy
Rimida
КОМПАНІЇ
Mitglied seit 2018
Magjistralia Prishtine - Ferizaj km 6, Fshati Livagjë
10000 Prishtine
Телефон: +383 45600 402
мобільний: +383 44661 551
Площа операцій
  • Агротехніка
  • Трактор
  • Для дому та саду
  • Виноградарство
  • Овочівництво
пошук маршруту
старт:
ціль:

всі пропозиції дилерів
сортування: