EURO-POLOG

EURO-POLOG SHPNJP eshte nje nder kompanite me te njohura ne R. e Maqedonise qe meret me tregtimin dhe servisimin e maqinave bujqesore.E lindur ne vitin 1990 me vetem 2 persona te punesuar nisen punen me nje fillim modest por shume ambicioz.
Me kalimin e kohes EURO-POLOG u rit dhe u zhvillua si nje nder kompanite me te njohura te kasanje lemie ne vendin tone.
Sot,me me shume se 10 te punesuar,EURO-POLOG permes tregtise me vende te ndryshme eshte perfaqesues ekskluziv dhe distributore i shume prej kompanive te njohura boterore per prodhimin e maqinave dhe veglave bujqesore.
Pervec kesaje ne EURO-POLOG mund te furnizoheni edhe me pjese rezerve per
maqinat bujqesore si dhe me te gjitha llojet me kualitative te farerave dhe te pleherave kimik.
Ne perputhshmeri me trendet e reja ekonomike,kompania jone,duke i ndjekur kerkesat dhe deshirat e bleresve tane,ne bashkepunim me banka te ndryshme ben edhe kreditim gjate blerjes se prodhimeve tona dhe me ate ata behen me te kapeshme per bujqit.
Ekipi profesional i EU
EURO-POLOG
КОМПАНІЇ
Mitglied seit 2018
Zhelinë, Tetovë
1226 Tetovë
Телефон: +389 7126 8888
мобільний: +389 4437 9379
факс: +389 4437 8236
Площа операцій
  • Агротехніка
  • Трактор
  • Лісова технологія
  • Лісівництво
  • Овочівництво
пошук маршруту
старт:
ціль: