Agribau

AGRIBAU është një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë për shitjen e mekanizimit bujqësor. Kjo kompani është themeluar në vitin 2013, me një gamë të gjerë të produkteve, e cila mbulon të gjitha nevojat e fermerëve të vegjël të cilët e kanë pasion e deri tek fermat e mëdha industriale. Është përfaqësuese e markave më të njohura të traktorëve Landini, Tumosan, Dong-Feng, LS, John Deere, Ferrari etj., si dhe mjeteve bujqësore SIP Slovenia, INO, Alpler, Minos Agri, Fimaks, Kurtsan, Lukas Holland, Valpadana etj.

Të gjitha produktet plotësojnë standardet evropiane dhe garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të gjatë.
Agribau
КОМПАНІЇ
Mitglied seit 2018
Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 Prishtine
Телефон: +383 44 239472
мобільний: +383 38 748882
Головна: http://www.agribau.com
Час роботи
Четвер
00:00 - 17:00
Площа операцій
  • Агротехніка
  • Трактор
  • Лісова технологія
  • Комунальна техніка
  • Виноградарство
  • Лісівництво
  • Овочівництво
  • Фермерські та стабільні технології
пошук маршруту
старт:
ціль:

всі пропозиції дилерів
сортування: