AGRO-SZCZUKA MARIUSZ SZCZUKA

AGRO-SZCZUKA MARIUSZ SZCZUKA
ul.Podmiejska 11
19-300 Ełk
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: https://agroszczuka.pl/
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: