Thommen Schwall PgmbH

Thommen Schwall PgmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2019
Quirinstraße, Crombach, 28
4780 St. Vith
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.thommenschwall.com
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:30
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve