Pöllmann Gartentechnik GmbH

Josef-Hauthaler-Straße 22
5071 Wals
Telefoni: +43 662 850600
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 17:00
e Martë
07:30 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 17:00
e Enjte
07:30 - 17:00
e Premte
07:30 - 17:00
e Shtunë
09:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: