WCM - Technik

Lehmwohldstr. 21a
25524 Itzehoe
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Orari i punës
e Hënë
08:30 - 12:00
13:30 - 18:00
e Martë
08:30 - 12:00
13:30 - 18:00
e Mërkurë
08:30 - 12:00
13:30 - 18:00
e Enjte
08:30 - 12:00
13:30 - 18:00
e Premte
08:30 - 12:00
13:30 - 18:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: