Vortex Energie GmbH

Oberhub 9
4083 Haibach
Telefoni: +43 7279 85465
Telefoni mobil: +43 664 5740427
Faqja hyrëse: http://www.ackerfräse.at
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
e Martë
08:00 - 12:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
e Enjte
08:00 - 12:00
e Premte
08:00 - 12:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Kultivimi i perimeve
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: