Ramadani Azem

TREGTAR
Anëtar që prej 2017
Salzburgerstraße 38
5500 Bischofshofen
Telefoni: +43 664 2533806
Telefoni mobil: +43 664 2533806
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: