Spinner GmbH

Spinner GmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Zimmererstraße 37
77767 Appenweier
Telefoni: +49 7805 9188925
Telefoni mobil: +49 177 6828683
Faksi: +49 7805 9188927
Faqja hyrëse: http://www.spinner-gmbh.de
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
07:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Makineritë e ndërtimit
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: