Goffinet Josef PGmbH

Goffinet Josef PGmbH
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Mirfeld, Zur Schmiede 23
4770 Amel
Telefoni: +32 80 340317
Faksi: +32 80 341755
Faqja hyrëse: http://www.goffinet.be
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Automjetet komerciale
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi: