Göweil BNL

Göweil BNL
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Zur Schmiede 23
B-4770 Amel
Telefoni: +32 80 34 03 17
Faksi: +32 80 341755
Faqja hyrëse: http://www.goeweil.be
Orari i punës
e Hënë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Martë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Mërkurë
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Enjte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
e Premte
08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: