Meifort GmbH & Co. KG

Meifort GmbH & Co. KG
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Kastanienweg 4
25578 Dägeling
Telefoni: +49 4821 89690
Faksi: +49 4821 896927
Faqja hyrëse: http://www.meifort.de/
Orari i punës
e Hënë
07:30 - 16:30
e Martë
07:30 - 16:30
e Mërkurë
07:30 - 16:30
e Enjte
07:30 - 16:30
e Premte
07:30 - 16:30
e Shtunë
08:00 - 12:00
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: