Alp-Agro Kft.

Alp-Agro Kft.
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Kossuth L. u. 84
8477 Tüskevár
Telefoni mobil: +36 30 5046691
Faqja hyrëse: http://www.alpagro.hu
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: