Gravetti Kft.

Gravetti Kft.
TREGTAR
Anëtar që prej 2016
Petőfi S. u. 108.
2074 Zsámbék
Telefoni mobil: +36 30 9926830
Faqja hyrëse: http://www.gravetti.hu
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Teknologji komunale
  • Makineritë e ndërtimit
  • Oborri dhe teknika e fermës
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: