Agrohof Kft.

Sales of used and new agricultural machinery
Verkauf von gebrauchten und neuen Landmaschinen
Agrohof Kft.
Bokros Tanya 16
6064 Tiszaug
Telefoni: Tregoni numrin e telefonit
Telefoni mobil: Tregoni numrin e celularit
Faqja hyrëse: http://www.agrohof.com Informata për mbrojtjen e të dhënave
Fushat e Veprimit
  • Teknologjia bujqësore
  • Traktorët
  • Teknologji pyjore
  • Teknologji komunale
  • Shtëpi dhe kopshti
  • Perpunimi i veres
  • Pemëtari
  • Automjetet komerciale
  • Kultivimi i perimeve
Projektues rruge
Fillimi:
Objektivi:

Të gjitha ofertat e tregtarëve
Klasifikim: